Folksam varnar för sms bedrägeri.

SSF utbildning – en säker investering för framtiden

Välkommen till SSF Utbildning – din väg till eftertraktad kompetens inom säkerhetsområdet.

Publicerad: 2020-10-12

Senast ändrad: 2024-01-25

Med en säkerhetsutbildning från SSF får du möjligheten att snabbt omsätta din kunskap i praktisk handling. Vi erbjuder ett brett utbildningsutbud som gör det lätt för dig att utveckla dina färdigheter inom säkerhet. Vårt utbud omfattar kurser baserade på lagar och regelverk, inriktade på områden som säkerhetsskydd, cybersäkerhet, skyddsklasser, inbrottslarm, kamerabevakning med mera.

Våra kurser riktar sig till användare, kravställare, samt installatörer och projektörer av säkerhetssystem.

Vi har lång erfarenhet av att genomföra säkerhetsutbildningar och ligger i framkant inom säkerhetsområdet. Vi erbjuder aktuella och högkvalitativa utbildningar som alltid är baserade på de senaste normerna, regelverken och lagarna. Vi skräddarsyr även företagsanpassade utbildningar som tar hänsyn till din verksamhet och era aktuella behov och problemställningar. Genom nära samarbete med näringslivet säkerställer vi en kontinuerlig tillgång på efterfrågad kompetens.

Våra lärare är inte bara föreläsare – de är inspiratörer och experter inom sina områden. Många tillhör de främsta inom säkerhetsbranschen och delar med sig av sin erfarenhet för att väcka nyfikenhet och främja självständigt problemlösande. Vi strävar efter att omvandla kunskap till kompetens genom praktisk tillämpning, övning, reflektion och konstruktiv feedback.

SSF utbildar alla inom säkerhetsbranschen, vilket gör oss unika. Oavsett om du är ny inom branschen, befinner dig mitt i yrkeslivet eller siktar mot toppen, är våra kurser utformade för att passa just dina behov och mål.

Välj oss som din utbildningspartner och låt oss tillsammans omvandla din kunskap till en stark och eftertraktad kompetens.

På stöldskyddsföreningen.se hittar du alla våra utbildningar och information om dem.